Algemene voorwaarden

Welkom op onze website www.sonoen.be. Deze pagina presenteert de voorwaarden van onze website. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u maaltijden op onze site besteld. Door onze site te bezoeken en een bestelling te plaatsen, gaat u ermee akkoord onvoorwaardelijk gebonden te zijn aan deze voorwaarden en ons gebruiksvoorwaardenbeleid.. Als u vragen hebt over deze voorwaarden, neemt u dan contact met ons op voordat u een bestelling plaatst. Als u niet volledig akkoord gaat met deze voorwaarden, gebruik dan onze service niet.

1. Over ons

Sonoen.be is een website beheerd door , een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA), met maatschappelijke zetel te 23, Zutendaalweg, Munsterbilzen, 3740, België, onder ondernemingsnummer 0860817491.
U kunt contact met ons opnemen:
Email: info@sonoen.be
Telefoon: + 32 (0) 11 460 460
Adres maatschappelijke zetel: Zutendaalweg 23, 3740 Munsterbilzen

2. Doel

Onze service is erop gericht om u een praktische service te bieden door in contact te komen met gebalanceerde lunches en lunchmeetings. SoNoen biedt verschillende maaltijden aan en sluit elke bestelling af die u plaatst. Zodra u een bestelling hebt geplaatst, wordt uw maaltijd aan u geleverd door SoNoen.

3. Bestellingen

Elke bestelling geeft aanleiding tot een beschrijving van de kenmerken van de bestelde maaltijden, hun prijzen, de prijs van levering en de totale prijs van de bestelling. Door deze samenvatting te accepteren, gaat u akkoord met de betaling van de bestelling.
Elke bestelling, na bevestiging door u, is pas definitief nadat de betaling is bevestigd. Geen levering zal plaatsvinden zonder betaling (mits uitzondering).
Wij zullen namens SoNoen de bestelling bevestigen. Deze e-mail zal u levertijd en het bedrag van de bestelling bevestigen.
Het contract voor de levering van alle maaltijden die u via ons besteld wordt het gesloten tussen u en ons en wordt pas afgesloten na het versturen van de bevestigingsmail.

Vergeet zeker niet alle gegevens te controleren zodat we verder met u kunnen communiceren omtrent de bestelling.
Via het bestelproces gaat u uitdrukkelijk akkoord met de toepassing van onze algemene voorwaarden.

4. Toepasselijkheid

I. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van SoNoen als webwinkelier.
II. Om een bestelling te kunnen plaatsen met de koper minstens 18 jaar oud zijn.
III. SoNoen levert enkel in een straal van 25 km van de maatschappelijke zetel. Indien de levering buiten deze straal valt dan kan er nog besproken worden of de bestelling al dan niet gebracht kan worden.
IV. De Algemene Voorwaarden zijn steeds beschikbaar op de website www.sonoen.be
V. SoNoen behoudt zich het recht om de Algemene Voorwaarden op ieder ogenblijk te wijzigen en/of aan te vullen voor toekomstige bestellingen.
VI. Door het gebruik van de website SoNoen en/of het plaatsen van een bestelling aanvaardt de koper deze Algemene Voorwaarden.

5. Prijzen

I. Alle prijzen worden uitgedrukt in euro en zijn inclusief BTW.
II. De koper is de prijs verschuldigd waarmee akkoord is gegaan tijdens de laatste stap van het bestelproces en welke SoNoen in haar orderbevestiging heeft meegedeeld. Kennelijke fouten in de prijsopgave, zoals evidente onjuistheden, kunnen ook na de totstandkoming van de overeenkomst door SoNoen worden gecorrigeerd.
III. Eventuele leveringskosten en retourkosten worden duidelijk aan de koper meegedeeld.

6. Betaling

Op de website kan op volgende wijze betaald worden:
• Bancontact
• Mastercard/visa

7. Levering en leveringstermijn

I. Alle goederen worden geleverd op het door de koper bij de bestelling opgegeven adres.
II. Het transport van de goederen zal steeds gebeuren op risico van SoNoen.
III. Zodra de te leveren producten op he opgegeven afleveradres zijn geleverd, gaat het risico, waar het deze producten betreft, over op de koper.
IV. Vanaf het moment van ontvangst door de consument dienen de goederen, gezien de aard van het product, onmiddellijk in de koelkast opgeslagen worden.
V. SoNoen is niet aansprakelijk voor mislukte leveringen wanneer:
a. De koper een onjuist of verouderd adres opgeeft;
b. Niemand aanwezig is op het opgegeven adres;
VI. Gezien de aard van het product worden postbusadressen niet aanvaard.

8. Aanbiedingen

I. Aanbiedingen zijn geldig, zolang zij op de website worden vermeld en zolang de voorraad strekt.
II. Indien het aanbod onderworpen is aan bepaalde voorwaarden, dan wordt dit uitdrukkelijk vermeld in het aanbod.
III. SoNoen beschrijft altijd zo volledig en nauwkeurig mogelijk wat ze verkopen en hoe het bestelproces zal verlopen.
IV. In het geval dat SoNoen gebruik maakt van afbeeldingen voor de aangeboden goederen/diensten, worden deze zo nauwkeurig mogelijk en waarheidsgetrouw weergegeven.

9. Herroepingsrecht

Volgens het boek VI van het Wetboek Economisch Recht, geldt er geen herroepingsrecht voor voedingsmiddelen en bederfelijke waren. Uw aankoop is dus definitief en wordt door SoNoen niet teruggenomen.

10. Conformiteit en garantie

I. SoNoen garandeert dat de producten conform zijn aan de gedane bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die de koper mag hebben rekening houdende met de specificaties van het product.
II. SoNoen verzekerd dat haar goederen voldoen aan alle op het ogenblik van de bestelling bestaande wetten.
III. De producten verkocht door SoNoen zijn verse voedingsmiddelen.

11. Overmacht

I. Overmacht is elke omstandigheid buiten de wil en controle van SoNoen die de bestelling geheel of gedeeltelijk verhindert. Hieronder begrijpen wij ondermeer: stakingen, onverwachte files, wegenongeval, brand, bedrijfsstoringen, energiestoringen, netwerkstoring.
II. SoNoen zal er alles aandoen om ervoor te zorgen dat alles alsnog op tijd geleverd zal worden desondanks de overmacht.

12. Intellectuele eigendom

I. De koper erkent uitdrukkelijk dat alle rechten van intellectuele eigendom van weergegeven informatieve, mededelingen of andere uitingen met betrekking tot de producten en/of de website berusten op SoNoen.
II. Het is de koper verboden gebruik te maken van en/of wijzingen aan te brengen in de intellectuele eigendomsrechten zoals beschreven in dit artikel.

13. Klachtenprocedure

I. SoNoen doet al het mogelijke om haar klanten 100% tevreden te stellen. Als de koper tocht klachten zou hebben kan hij SoNoen contacteren via info@sonoen.be of telefonisch +32 11 460 460.
II. Bij elke klacht wordt er getracht om deze binnen de 3 werkdagen te behandelen

14. Diverse bepalingen

I. SoNoen is niet aansprakelijk voor enige schade noch gevolgschade die voortkomt uit het niet juist bewaren van de geleverde producten.
II. SoNoen doet steeds het nodige om duidelijk aan te geven welke producten het levert.
III. Voor alle bijkomende inlichtingen of opmerkingen me betrekking tot deze Algemene Voorwaarden kan u contact opnemen met SoNoen op volgend adres: Wijffels Heidi BVBA, Zutendaalweg 23, 3740 Munsterbilzen.
Per e-mail: info@sonoen.be
Per telefoon +32 (0) 11 460 460

© SoNoen 2021